Het verhaal begint bijna 25 jaar geleden. In die tijd hebben we een enorm netwerk opgebouwd. We kunnen zeggen dat we de technische markt door en door kennen en de markt ons. “De Groot combineert twee waardevolle dingen: technische kennis en het vermogen om mensen te lezen. Zo weten ze snel de juiste partijen met elkaar in contact te brengen of de werknemer te inspireren zich in iets verder te ontwikkelen.

De Groot Uitzendbureau heet vanaf 21 februari 2019 De Groot Personeel in Techniek. Dit is een naam die perfect bij ons past. Wij zijn betrokken, innovatief, deskundig en ondernemend, kortom: Een team waar PiT in zit!

De keuze om onze naam te veranderen zit hem in het feit dat wij meer zijn dan alleen een uitzendbureau. Vanaf vandaag richten wij ons op alle vacatures in de totale metaalbranche. Van aankomend lasser tot projectmanager of NDO technicus… Voor zowel uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast het bemiddelen van de medewerker, zullen wij ons ook meer bezig houden met het adviseren van de opdrachtgever op het gebied van job marketing , HR en het begeleiden in de ontwikkeling van onze kandidaten.

Verder blijven wij oud & vertrouwd. Het op een persoonlijke manier verbinden van de juiste werkgevers met het juiste technische personeel zal niet veranderen. De kandidaten worden nog steeds getest, waar nodig opgeleid en klaargestoomd om bij u aan het werk te gaan.

Wij zeggen dan tegen elkaar: “logisch toch?”. Maar het blijkt niet zo vanzelfsprekend te zijn in de uitzendbranche. Jack Beerendonk (MCS Plaat & Constructiewerk B.V.) vertelde bijvoorbeeld: “De Groot is van oorsprong een opleider en ziet meteen de potentie van een kandidaat en kan hem enthousiasmeren om verder te gaan. Ze zien mogelijkheden. Hij is geen koppen aan het verkopen, maar vakmensen.”