Met onze rijke ervaring kun je ook bij ons terecht voor advies op het gebied van HRM. Soms gaat het niet om nieuw personeel, maar bijvoorbeeld om coaching of opleiding.

 

Opleidingsadvies/beleid

Van werk naar werk trajecten

Als je ziet dat een medewerker die altijd plezier had in zijn werk, niet meer straalt wanneer hij over zijn werk praat en je het gevoel hebt dat hij niet meer op de juiste plek zit dan doe je hier als betrokken werkgever iets mee. Mensen én hun behoeften veranderen. Wanneer er ruimte in jouw organisatie is om stappen te maken dan is het belangrijk dat je met je personeel bespreekt wat zij willen. Ze hebben je misschien nog veel meer te bieden.

 

De Groot Personeel in Techniek kan een loopbaan adviestraject initiëren en begeleiden. Zoals je overal terug kunt lezen is dit iets waar wij goed in zijn! Een gezonde werksfeer is voor iedere werknemer het belangrijkste dat er is. Wanneer deze niet binnen jouw organisatie ligt dan helpen we de medewerker in zijn of haar zoektocht naar passend werk. De vacature die hierdoor ontstaat kunnen we aan de hand van een profielschets opvullen met een kandidaat uit de huidige markt.

 

 Interesse? Neem contact op