De juiste connectie tussen personeel en werkgever

Jack Beerendonk: (Directeur MCS Plaat & Constructiewerk B.V.): ‘Aan personeel dat van De Groot komt is aandacht besteed, dat merk je altijd. Er komt iemand op de vloer die de juiste man op de juiste plek is. Dit komt mede door de directe link met De Groot LPMW Lasinstituut. Hier kunnen werknemers voordat ze worden uitgezonden worden getest op hun competenties zodat je weet of het een match is met jouw bedrijf. Daarnaast is het team zeer betrokken bij de werknemers.

mcs

Wim de Groot is een opleider en weet mensen te lezen. Hij ziet de potentie van een jongen en kan hem enthousiasmeren om verder te gaan. Hij ziet altijd mogelijkheden en dat slaat over op de werknemer. Ze doen dit bij De Groot professioneel én informeel. Zo komt het dat ze geen koppen verkopen, maar vakmensen. De persoonlijke aandacht in combinatie met de enorme technische kennis van De Groot is voor mij doorslaggevend. Dit vind je bij grotere uitzendbureaus niet zo snel.’

annemiek danen copyAnnemiek Danen: (HR Officer ArcelorMittal Projects Europe BV): ‘Wij maken spiraal gelaste buizen. De Groot kent mijn organisatie. Als wij een specifieke kracht zoeken voor een wat langere periode dan weten zij welke persoon past. Dat is voor mij makkelijk. Ik kan het dan echt loslaten. Je krijgt nooit zomaar iemand toegestuurd. Ze zijn kwalitatief goed. En ze worden zo nodig binnenshuis opgeleid. Personeel dat via De Groot komt werkt volgens onze eigen cao en regelingen zodat het volwaardige collega’s zijn.

Ze hebben ook bijzonder goed ingerichte trainingen. Daar maken wij ook wel eens gebruik van!’ 

Meld hier uw vacature aan

Vul een functie in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldige bedrijfsnaam in
Vul een telefoonnummer in
Vul hier de functienaam in
Vul hier een plaatsnaam in
Vul hier een ingangsdatum in
Kies hier het CAO dat van toepassing is
Vul hier het aantal uren per week in
Ongeldige invoer
Vul een bericht in
Upload hier een document
U dient akkoord te gaan met de voorwaarden.

Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

Fout met Google reCaptcha