Contact

De Groot Pit

 

Correspondentieadres (bezoek alleen op afspraak):
Speelhuislaan 173
4815 CD BREDA

 

Bel: 076 – 5439078

 

Email: info@degrootpit.nl

De Groot Personeel in Techniek | Ik Zoek Werk
Ben jij opzoek naar een baan of uidaging in de metaal? Laat de Groot Uitzendbureau je helpen!
werk, baan, vacature, solliciteren, metaalbranche, werkgever, uitzendbureau, vacatures
17557
page-template-default,page,page-id-17557,page-child,parent-pageid-17659,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Onze samenwerkingpartners

Onze back-office is uitbesteed aan Nextpayroll, lid van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Hierdoor weet je zeker dat alles goed geregeld is en kunnen wij ons focussen op hetgeen waar wij het beste in zijn: de juiste connectie maken tussen technisch personeel en werkgevers! Als werknemer kun je hier inloggen in de omgeving van De Groot Personeel in Techniek.

Absolute meerwaarde is de hechte samenwerking met De Groot LPMW Lasinstituut, waardoor we personeel kunnen testen op hun competenties, opleiden en/of certificeren alvorens wij ze bemiddelen.

Craft Education – onze samenwerkingspartner op het gebied van (online) testen die we gebruiken om onze kandidaten te screenen op hun theoretische vaardigheden zoals tekening lezen.