Contact

De Groot Pit

 

Correspondentieadres (bezoek alleen op afspraak):
Speelhuislaan 173
4815 CD BREDA

 

Bel: 076 – 5439078

 

Email: info@degrootpit.nl

De Groot Personeel in Techniek | Ik Zoek Werk
Ben jij opzoek naar een baan of uidaging in de metaal? Laat de Groot Uitzendbureau je helpen!
werk, baan, vacature, solliciteren, metaalbranche, werkgever, uitzendbureau, vacatures
17562
page-template-default,page,page-id-17562,page-child,parent-pageid-17659,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

De Groot Personeel in Techniek – Gewoon Goed!

Het team van De Groot Personeel in Techniek wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste professionals.

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor:

Wim de Groot

Wim de Groot

Senior Recruiter

Als ondernemer is hij al 27 jaar actief als opleider en uitzender in de metaaltechniek. Hij is betrokken, innovatief, ziet altijd kansen en heeft affiniteit voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is hij creatief en heeft hij als credo: “Niet hard werken, maar slim werken!”.

Maddie Koniuszek

Maddie Koniuszek

Senior Consultant

Verbindt bedrijf en medewerker met elkaar. Is trots op het onderscheidend vermogen dat De Groot Personeel in Techniek heeft en stelt zowel de klant als medewerker centraal. Krijgt energie van lekker eten en drinken, hardlopen, haar gezin en de metaaltechniek. Maddie’s favoriete uitspraak: “Je hoeft niet klein te blijven door groots te denken!

Sanne van Vuuren

Sanne van Vuuren

Consultant

Met al 8 jaar ervaring in de uitzendbranche is Sanne een specialist op het gebied van het maken van de juiste match. Sanne is ondernemend, altijd vrolijk en krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen. Zij komt dan ook graag bij u langs om eens kennis te maken. Haar Motto: “Alles wat je aandacht geeft, groeit!”

Sophie Portengen

Sophie Portengen

Junior Consultant

Is druk bezig zich te ontwikkelen tot volledig consultant. Ze krijgt energie van het onderhouden van de relaties met klanten en flexkrachten. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar vrienden borrelen of lekker (uit)eten. Haar gedachten is: “Wie handelt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven!”