Helden van Staal

Staal speelt een grote rol in ons dagelijkse leven. Producten voor thuis, voor de energiesector, transport en ga zo maar door. Nieuwsgierig hoe werken met staal bijdraagt aan de vele facetten in ons dagelijkse leven? 

Onderstaande video toont je in 2,5 minuut de ontwikkeling die staal heeft doorgemaakt en laat de imposante bouwwerken zien waar de staalindustrie een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd.

Word jij onze nieuwe held van staal?

ArcelorMittal Projects Europe zoekt helden van staal. Ervaren rotten in het vak. Helden die een hart van staal in hun lijf hebben. Helden wiens hart sneller gaat kloppen als ze een plaat staal met een perfecte las tot een buis weten te draaien. 

Werken in de metaalindustrie is divers. Denk bijvoorbeeld aan lasser, onderhoudsmonteur, constructiewerker, meewerkend voorman. Maar voor alle functies geldt hetzelfde: ze draaien op Helden van Staal. 

Bekijk hier de vacatures van Arcelor Mittal

Overtuigd dat jij onze nieuwe held van staal wordt?

Je hebt ervaring als MAG of OP lasser, mechatronicamonteur, (meewerkend) voorman of NDT specialist. En je kent het wereldje van staal en daar voel je je als een vis in het water. 

Of misschien heb je gewerkt binnen een bedrijf waar staal de hoofdrol speelt. Je hebt geproefd van de mogelijkheden en je wilt je verder ontwikkelen in de metaalsector. 

Je bent er van overtuigd dat je onze nieuwe held van staal wordt! Reageer dan direct! 

Ik ben een held van staal   

Nieuw in de wereld van staal?

Weet je het niet helemaal zeker, of heb je geen ervaring in de staalproductie? Maar sta je als aanstormend talent ijzersterk in je schoenen? En je bent benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij deze staalgigant?

Neem dan toch maar even contact met Maddie op. Wij kunnen het vacatureaanbod met je bespreken. En we kennen de opdrachtgever. Zo weet je precies welke vacatures open staan, en wat er van je verwacht wordt.

Ook als je geen ervaring hebt met werken in de staalproductie kan De Groot PIT je uitstekend helpen. Bijvoorbeeld met opleidingstraject en werken tegelijk. Dat is omscholen en meteen verdienen!

Eerst meer informatie over werken bij deze staalgigant? Lees dan onderstaande tekst door.  

Waarom ArcelorMittal Projects Europe?

'Ik heb wisselend werk, veel vrijheid en ik word gewaardeerd. Ik voel me thuis binnen de organisatie.'  

ArcelorMittal is uitgegroeid tot dé ultieme specialist binnen de staalindustrie. Met een productie van 113 miljoen ton staal per jaar, en zo'n 200.000 werknemers in dienst in 60 landen, kunnen we spreken van de grootste staalproducent ter wereld.

Het is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de productie van damwanden, buizen en buisconstructies voor de on- en offshore markt, dat bekend staat om zijn vooruitstrevende technologie en R&D afdeling.

foto voorman mill operator 

Wat biedt Arcelor Mittal jou? 

  •  Je treedt direct in dienst bij ArcelorMittal!
  • Elke dag is anders!
  • Er zijn goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • Er is veel aandacht voor innovatie;
  • Een veilige werkomgeving, vakmanschap, kennis en het delen van kennis staan centraal. 
  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij ArcelorMittal betekent werken bij een betrouwbare werkgever die duidelijkheid biedt.

Ben je nu overtuigd?

Laat hier je gegevens achter 

Wij nemen contact met jou op om te kijken welke functie bij jou past! 

Ben je er nog steeds niet uit? 

Vertel ons waarom je twijfelt! 

Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan in de metaalindustrie? Maar zit je met wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een appje of mailtje zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Of vul in twee minuten het contactformulier in.  Makkelijk toch?   

App ons Mail ons  Vul het formulier in

 

 de groot 5524de groot 6632

Volg ArcelorMittal Project Europe

Heb je een vraag over deze vacature? Ik help je graag verder. Maddie Koniuszek Consultant 06 42 477 545 Mail Maddie Stuur een appje

Vacatures van ArcelorMittal Project Europe

Lasser OP

Lassen Vast €2200,- | €3200,- Moerdijk
Ben jij iemand die energie krijgt van het lassen en zich daar verder in wil verdiepen? Lees dan snel verder of bel 076-5439078! Aantal uur: 40 | Salaris: €2200,- en €3200,- | Dienstverband: direct...