Helden van Staal

ArcelorMittal Projects Europe zoekt helden van staal. Ervaren rotten in het vak. Helden die een hart van staal in hun lijf hebben. Helden wiens hart sneller gaat kloppen als ze een plaat staal met een perfecte las tot een buis weten te draaien.

Ben jij er al van overtuigd dat jij onze nieuwe held van staal wordt? Solliciteer hier direct! 

Weet je het niet helemaal zeker? Laat ons je overtuigen door hieronder meer te lezen over waarom je voor ArcelorMittal Projects Europe moet kiezen! 

Waarom ArcelorMittal Projects Europe?

ArcelorMittal is uitgegroeid tot dé ultieme specialist binnen de staalindustrie. Met een productie van 113 miljoen ton staal per jaar, en zo'n 200.000 werknemers in dienst in 60 landen, kunnen we spreken van de grootste staalproducent ter wereld.

Waarom werken voor deze werkgever? 

  • Elke dag is anders!
  • Je treedt direct in dienst bij ArcelorMittal!
  • Er zijn goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • Er is veel aandacht voor innovatie;
  • Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Bovenop je salaris krijg je 17% ploegentoeslag;

Waarom werken met staal?

Ben je benieuwd naar de wereld van staal? Nieuwsgierig naar waarom werken met staal bijdraagt aan de vele facetten in ons alledaagse leven? Bekijk dan deze video en laat je overtuigen. Wees trots en word een Held van Staal!

 

Ben je nu overtuigd?

Laat hier je gegevens achter 

Wij nemen contact met jou op om te kijken welke functie bij jou past! 

Ben je er nog steeds niet uit? 

Lees hieronder eens meer over de functie van Meewerkend Voorman en laat je verleiden.

Meewerkend Voorman foto voorman mill operator

ArcelorMittal Projects Europe zoekt helden van staal. Ervaren rotten in het vak. Helden die een hart van staal in hun lijf hebben. Helden wiens hart sneller gaat kloppen als ze een plaat staal met een perfecte las tot een buis weten te draaien. Als hét aanspreekpunt voor de productiemanager, ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de productieplanning waarbij je een team van 5 tot 8 mensen aanstuurt en als geen ander weet te motiveren. Jij staat ijzersterk in je schoenen en hebt veilig werken hoog in het vaandel staan. De Meewerkend Voorman die wij zoeken herkent zich vast onmiddelijk in deze omschrijving, dus aarzel niet en bekijk die vacature!

Is deze functie jou op het lijf geschreven, maar zit je met wat vragen? Neem dan even contact op met Maddie. Stuur Maddie een appje of mailtje zodat zij al jouw vragen kan beantwoorden of vul in twee minuten het contactformulier in en zij neemt contact met jou op. Makkelijk toch?   

 App Maddie Mail Maddie  Vul het formulier in

de groot 5524de groot 6632

Volg Bekkers Carrosserieën B.V.

Heb je een vraag over deze vacature? Ik help je graag verder. Tim de Leeuw Vestigingsmanager 06 43 003 143 Mail Tim Stuur een appje

Vacatures van Bekkers Carrosserieën B.V.