Wij bemiddelen in alle soorten werkverbanden in de metaal en lastechniek. We hebben uitzendkrachten voor als je een tijdelijke opdracht hebt of medewerkers op detacheringsbasis voor als je hem wat meer zekerheid wilt bieden en daardoor ook meer commitment krijgt. Als je moeilijk opvulbare vacatures hebt of zelf geen tijd hebt om op zoek te gaan dan doen wij met alle plezier de werving en selectie van de juiste medewerker. Wanneer je op zoek bent naar een ervaren, gecertificeerde kandidaat voor een bepaald project dan hebben wij ook een talentpool van ZZP’ers die we kunnen bemiddelen.

Uitzenden

Als je personeel voor een tijdelijke opdracht of personeelstekort bij ziekte of verlof zoekt dan is een uitzendkracht inlenen een prima oplossing. Een voordeel is dat je de flexibele kandidaat voor langere tijd aan het werk kunt zetten zonder dat je aan een contract vast zit.

Detacheren

Zowel uitzend- als detacheringsarbeid maakt een flexibel personeelsbestand mogelijk. Wil je je kandidaat wat zekerheid bieden en als werkgever meer toewijding krijgen, dan kun je hem een detacheringscontract aanbieden. Je bepaalt de duur van de overeenkomst en het aantal te werken uren per week (een overeenkomst voor bepaalde tijd). Een belangrijk voordeel van detacheren is dat je als opdrachtgever zélf bepaalt hoeveel contracten de kandidaat krijgt, alvorens je hem/haar een contract vanuit uw organisatie aanbiedt.

Werving en Selectie

Door middel van een strenge en zorgvuldige selectieprocedure zoeken wij voor jou de juiste match! En als we de juiste kandidaat hebben gevonden komt deze direct bij jullie in dienst en betaal je slechts een eenmalige fee.

ZZP Bemiddeling

Veel ZZP’ers schrijven zich bij ons in en laten ons weten wanneer ze beschikbaar zijn. Zo kunnen zij, wanneer ze het wat minder druk hebben, toch aan de slag blijven. Wij hebben een groot bestand met ZZP’ers die graag voor u aan de slag gaan.