Naar actueel

Corona indammen doen we samen

Coronacrisis, sociale beperking… Nederland bevindt zich in een situatie die voor iedereen nieuw is. Het openbare leven is voor een groot deel stilgevallen, met alle gevolgen van dien. Dit vraagt om #aanpassingen!

Bij De Groot PiT hebben we ervoor gekozen om de komende tijd thuis te werken.

Gelukkig kunnen wij gehoor geven aan de dringende oproep van de Nederlandse overheid om samen het virus in te dammen en tegelijkertijd doorgaan met waar we blij van worden! De juiste kandidaat matchen met de juiste vacature.

Hoe doen we dat?

✔️We zijn bereikbaar!

Ons team is gelukkig gezond en we werken met de normale bezetting. Maar wel vanuit huis. Telefonisch zijn wij te bereiken op werkdagen van 08.30 tot 17.00 u. Uiteraard kun je ook mailen.

✔️We blijven in contact.

Hoe? Helaas geen koffiemomenten en de komende tijd niet face to face, maar we houden contact. De gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers voeren we via videobellen. We maken dus nog stééds persoonlijk kennis met de geschikte kandidaat voor de vacature. 

✔️ Geplande afspraak?

Staat er een afspraak ingepland? Ook die laten we graag doorgaan. Wij nemen contact met je op om een videogesprek in te plannen.

✔️Nieuwe vacature? 

Deze kunnen online aangemeld worden via deze link: degrootpit.nl/werkgevers

✔️ Openstaande vacatures

Er staan nog steeds toffe vacatures open bij interessante opdrachtgevers.  Deze kun je vinden via degrootpit.nl/vacatures. Hier kun je je ook inschrijven of aanmelden voor een jobalert.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, bel, mail of app ons. Wij zitten voor je klaar.


Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid toe. Blijf positief, samen komen we hier uit en laten we vooral onze verantwoordelijkheid nemen!


De Groot Personeel in Techniek houdt de richtlijnen van het RIVM en de overheid m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten. De komende periode zullen wij onze maatregelen regelmatig beoordelen en indien nodig aanpassen.

 

coronavirus flatten the curve